Вебінар «Гендерна вразливість етноспільнот»

Інтеркультурний Мелітополь запрошує координаторів української мережі ІСС міст та всіх бажаючих, хто опікується питаннями гендерної рівності та запобіганню проявам фобій та страхів щодо гендерної вразливості, взяти участь 21 травня (12.00 -14.00 за Київським часом) в вебінарі «Гендерна вразливість етноспільнот».

Цей захід є частиною «Плану Дій Мережі ІСС Україна на 2021рік» й відбудеться за підтримки та співпраці з національним координатором, др. Ксенією Рубікондо та ІСС Інституту Ашбурн.

На семінарі обговоримо питання: гендерна рівність, самоусвідомлення гендерної ідентичності у полігендерному вимірі, гендерне та сексуальне виховання дітей та підлітків. Гендерна зовнішність та поведінка; вплив соціокультурних та етнонаціональних конструктів на формування неприязливого ставлення до самовираження гендерної експресії особистості.

Наш спікер: Ігор Денисов, кандидат психологічних наук, доцент Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького, практичний психолог, психолог-консультант, девіантолог, сексолог, гіпнотерапевт.

Leave a Reply