Здобувачі освітньо-наукової програми третього рівня «Освітні, педагогічні науки» Альона та Максим Рутковські ініціювали реалізацію міні-проєкту «Молоді науковці – Новій українській школі».

Здобувачі вищої освіти нашого університету завжди вирізнялись інноваційним підходом до формування власних професійних компетентностей та активною громадською позицією. Аспіранти ж поєднують навчання, дослідження та обмін професійним досвідом.
 
Так, у березні 2020 р. випускники філологічного факультету, здобувачі освітньо-наукової програми третього рівня «Освітні, педагогічні науки» Альона та Максим Рутковські ініціювали реалізацію міні-проєкту «Молоді науковці – Новій українській школі».
 
Активна фаза проєкту розпочалась 22 березня 2021 року, коли наші аспіранти навідалися до КЗ «НСЗШ № 10» міста Нікополь, Дніпропетровської області з науково-практичним семінаром «Гейміфікація та діджиталізація контенту уроку, як важливі інструменти 21 століття».
 
Під час семінару учасники мали змогу ознайомитися із новітніми онлайн платформами, які допоможуть діджиталізувати контент уроку, як для оффлайн так і для онлайн навчання. Презентовані платформи були розбиті за трьома напрямками: візуальний супровід та оформлення, організація менеджменту класу та онлайн ігри, як елемент уроку.
 
Учасники семінару з великим ентузіазмом та запалом долучилися до запропонованої гри та мали змогу перевірити на своєму досвіді її цікавість та простоту у використанні. Участь у науково-практичній зустрічі дозволила вчителям розвинути компетентність щодо використання інформаційно-комунікаційних, цифрових та візуальних технологій в освітньому процесі.
 
До заходу долучилося 36 викладачів, які дали свій позитивний фідбек щодо високої якості і практичної спрямованості семінару Альони і Максима Рутковських.
 
І це лише початок! Чекаємо на низку цікавих і корисних заходів від наших аспірантів.

Leave a Reply