Академічна доброчесність та цифрові рішення в сфері науки

З нагоди Дня науки в Україні, який відбудеться 15 травня, запрошуємо взяти участь в онлайн-лекціях – освітніх вебінарах з питань академічної доброчесності та цифрових рішень для підвищенні прозорості та підзвітності у сфері освіти.

Отже, о 9:00 розпочинаємо день з крутезного спікера й говоритимемо на тему, що хвилює кожного студента і науковця: «Чи все ви знаєте про плагіат, про його різновиди і відмінність від компіляції?» разом із Євгеном Письменським, доктором юридичних наук, професором, завідувачем кафедри кримінально-правових дисциплін Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е. О. Дідоренка.

О 10.30 ми дізнаємося про інноваційні інструменти, які розробляються в Україні і використовуються задля запобігання і протидії корупційним практикам. Ви будете приємно здивовані інноваційністю й унікальністю запропонованих IT-рішень.

На тему «Як діджитал-інструменти допомагають боротися з корупцією?» говоритимемо з Сергієм Миткаликом, виконавчим директором ГО «Антикорупційний Штаб».

І вже о 12.00 поговоримо про гроші, просвітництво та гейміфікацію у темі корупції. Чи уявляли ви коли-небудь, що тема про податки може бути настільки захоплюючою? Чи знаєте ви, скільки українці платять до бюджету кожні 60 секунд? Для охочих розширити свій кругозір – вам сюди. Не пожалкуєте!

Із темою «Як знання про податки змінюють наше життя?» слухатимемо Миколу Малуху, комунікаційного директора аналітичного центру CASE Україна.

Лекції відбуватимуться у Zoom з прямою трансляцією у цю подію.Розширюйте горизонти та святкуйте День науки!

Приєднуйтеся! Реєстрація на вебінар у Zoom: https://forms.gle/xoG99eYF23VjqaFB6

Онлайн-лекції організовано в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Leave a Reply