Радіємо діяльності наших аспірантів !

Представниця Ради молодих вчених та здобувачка ІІІ (освітньо-наукового) рівня вищої освіти Негрій Ірина з 10-13 жовтня пройшла навчання менторів програми UPSHIFT у Дніпропетровській області. UPSHIFT – це глобальна програма розвитку молоді, яку ініціював ЮНІСЕФ для підтримки підлітків і молоді у віці від 14 до 24 років.

Її мета – допомогти молодим людям розвивати свої соціальні та підприємницькі навички, вирішувати проблеми в своїх громадах і створювати інноваційні проєкти для позитивних змін у суспільстві.

У рамках програми молодь проходить тренінги з розвитку навичок лідерства, проєктного менеджменту, командної роботи та отримує підтримку менторів для втілення своїх ідей. Проєкти можуть стосуватися різних сфер, включаючи екологію, освіту, соціальну інтеграцію тощо.

UPSHIFT дає можливість молодим людям не тільки навчитися новому, але й безпосередньо впливати на своє оточення, розвиваючи проєкти, які мають соціальну користь. Навчання менторів для програми UPSHIFT UPSHIFT Україна реалізовано за участі імплементуючого партнера – громадська організація «Заходи» ГО Заходи при підтримці Юнісеф UNICEF Ukraine