Зимова школа молодого науковця 2.0. _ старт відкриття реєстрації

Шановні молоді вчені!

Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України в рамках реалізації проєкту British Council «Активні громадяни» та спільно з ГО «Міжнародна фундація розвитку» анонсує СТАРТ реєстрації учасників в проєкті – Зимовій школі молодого науковця 2.0.

Учасники Зимової школи молодого науковця отримають унікальну можливість спілкування з фасилітаторами, які протягом тижневого інтенсиву допоможуть Вам отримати нові знання у вирішенні актуальних питань наукового пізнання, сприйняття себе як активного громадянина у науковій спільноті та дозволять впровадити принципи розвитку особистості в своїй професійній діяльності в межах методики British Council «Активні громадяни».

Бажаєш бути учасником Зимової школи молодого науковця?

Проходь реєстрацію за посиланням, https://docs.google.com/…/1geexABkuIWVpJqsfFvfjavY…/edit та стань одним із молодих науковців, що пройдуть інтенсивне навчання та стануть учасниками серії локальних тренінгів за програмою «Активні громадяни».

Зимова школа молодого науковця проходитиме в онлайн форматі з 07 по 13 лютого 2022 р.

Нагадуємо, що головна мета Зимової школи молодого науковця – формування унікального освітньо-наукового простору, що сприятиме наданню консультативної допомоги молодим вченим, підвищенню якості наукових досліджень, професійному зростанню та ефективній підготовці конкурентоспроможного вченого в сучасних умовах України.

Скоріше проходьте реєстрацію. РМУ при МОН очікує саме на тебе!

Модератор проєкту – Катерина Бабікова, асоційований член РМУ при МОН України babikova.kateryna@gmail.com

Фасилітатор проєкту – Надія Зубченко, член правління з міжнародного співробітництва Громадської організації «Міжнародна фундація розвитку»

Скоріше реєструйтесь! Ми чекаємо саме на ВАС!