Онлайн-захід на тему “Академічна доброчесність: іноземний досвід”

З нагоди Міжнародного дня боротьби з корупцією, ПРООН в Україні у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру запрошує взяти участь в онлайн-заходах на тему «Академічна доброчесність: іноземний досвід».

На вас чекають крутезні спікери, які з власного досвіду поділяться інформацією про важливість доброчесності для репутації та довіри до академічних інституцій.

🚀 Отже, о 9:00 розпочинаємо день з «Академічної доброчесності у Британії (на прикладі University College London)!Ми дізнаємося про типи цитування використаних джерел, програмне забезпечення для цитування, види недоброчесності та покарання за неї. Якщо вам цікаво дізнатися про плагіат та самоплагіат, змову та обман за контрактом, то обов’язково підключайтесь!

📍 Спікерка: Катерина Цибенко, випускниця University College London (MPA Science, Engineering and Public Policy).

Реєстрація на подію тут 👉👉👉

forms.gle/nrgtidF8QDhGQmWu6

ℹ️ Онлайн-вебінар організовано у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу. Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.#UNRPP #UnitedAgainstCorruption