Компанія Clarivate проводить у жовтні 2021 безкоштовно серію вебінарів українською мовою 🇺🇦

Тривалість кожного заходу одна година у Webex
📄 Слухачі, які були присутні більше 90 % основного часу вебінару, протягом трьох робочих днів отримують сертифікат учасника
📆 11 жовтня 2021
❓ Хижацьки видання: розпізнати та уникнути
ℹ Публікація в хижацьких виданнях це втрата результатів, часу, грошей і найголовніше репутації. Протягом вебінару розглянемо основні типи хижацьких видань, на що варто звернути увагу при доборі видання, як перевірити індексацію видання у, наприклад, Web of Science Core Collection. Відповіді на запитання, поставлені під час реєстрації наприкінці вебінару.
📝 Реєстрація:
📆 12 жовтня 2021
❓ Підбір видання та оформлення матеріалів для публікації
ℹ Технічні та наукові критерії якості наукового видання. ISSN, doi, impact factor, які можуть бути варіації останнього. Як порівняти видання та обрати краще для публікації ваших досліджень. Публікаційний процес. Оформлення публікації, референс-менеджер EndNote, бізнес-моделі видання та як друкуватися безкоштовно, види рецензування, розповсюдження публікації, чи можна розмістити повний текст на своєму сайті. Як перевірити чи індексується видання у Web of Science. Відповіді на запитання, поставлені під час реєстрації наприкінці вебінару.
📝 Реєстрація:
📆 13 жовтня 2021
❓ Типи пошуку в Web of Science Core Collection
ℹ На платформі Web of Science представлено чотири типи пошуку: документів, розширений, в пристатейній бібліографії та за автором. Протягом онлайн демонстрації розглянемо алгоритми пошуку, синтаксис пошукових запитів, найчастіші помилки користувачів. Уточнення, аналіз та збереження отриманих даних. Відповіді на запитання, поставлені під час реєстрації наприкінці вебінару.
📝 Реєстрація:
📆 14 жовтня 2021
❓ Можливості аналітичного інструменту InCites
ℹ Оглядовий вебінар з можливостей аналітичного інструменту InCites для наукових установ України. Які дані використовуються, які показники розраховуються, що таке CNCI, на що звертати увагу при аналізі здобутків установи, як порівняти ВНЗ за здобутками у певній галузі. Яка установа більш ефективна в певній галузі, чому? Як проаналізувати сукупність документів за певною темою. Проінстальовані автоматичні звіти і результати з урахуванням запитів користувача. Відповіді на запитання, поставлені під час реєстрації наприкінці вебінару.
📝 Реєстрація:
🎥 Записи вебінарів українською на YouTube каналі Clarivate: https://is.gd/WWI5Sy
🔗 Джерело: https://is.gd/xHZuca
🔖 Нагадуємо, що для реєстрації у Web of Science Вам допоможуть підказки з нашого відео: https://is.gd/nOpd4H