Онлайн-анкетування завідувачів аспірантури, аспірантів та осіб, які захистили дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора філософії.

Аналітичним центром «ОсвітАналітика» проводиться дослідження «Здобутки і виклики експерименту з присудження наукового ступеня доктора філософії».

Метою дослідження є вивчення наявної практики закладів вищої освіти та наукових установ із підготовки аспірантів за новими правилами, а також досвіду із організації захисту дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора філософії у разових спеціалізованих вчених радах. У рамках дослідження проводиться онлайн-анкетування завідувачів аспірантури, аспірантів та осіб, які захистили дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора філософії.

Запрошуємо Вас до 4 жовтня 2021 року долучитися до дослідження та пройти онлайн опитування за посиланнями:

Посилання для завідувачів відділів аспірантури (інших осіб, відповідальних за підготовку аспірантів):📍https://tinyurl.com/2ya6rjbx

Посилання для аспірантів 2016-2020 рр. вступу і докторів філософії:📍https://tinyurl.com/yhvvaph6

Дослідження проводиться за підтримки Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України, Міжнародного фонду «Відродження» та Посольства Швеції в Україні.