Розпочато Міжнародний проєкт “The PEN PAL project”, який ініціювали Максим та Альона Рутковські

В рамках роботи над своїми дисертаціями аспіранти нашого університету Максим та Альона Рутковські ініціювали і розпочали Міжнародний проєкт “The PEN PAL project”, до якого долучилися учні середньої та старшої школи Китаю та Украіни, зокрема: Oriental Cambridge International School (м. Шеньян) та Мелітопольська загальноосвітня школа №22.
 
Підготовка до активної фази проєкту тривала майже 2 місяці. Китайські та українські учні вже пройшли реєстрацію та заповнили анкети учасників.
 
25 травня було організовано відеоконференцію, так званий «Телеміст», під час якого усі учасники проєкту мали змогу познайомитися особисто. Директор Шеньянської школи Майкл Едмондсон та директор Мелітопольської школи Олексій Володимирович Яценко привітали усіх з початком проєкту, а також висловили свої наміри продовжувати співпрацю у подібних проєктах на постійній основі.
 
Під час зустрічі учні з Китаю продемонстрували відео-презентацію своєї школи і познайомили усіх учасників з організацією навчального процесу за канадськими стандартами. Альона та Максим Рутковські презентували Положення щодо регуляції проєкту упродовж його реалізації.
 
З 6 червня учні отримають свої перші листи та фазу листування буде офіційно розпочато.