Вітаємо з успішним захистом дисертації аспіранта кафедри інформатики і кібернетики Сендера Андрія Андрійовича !

Вітаємо з успішним захистом дисертації аспіранта кафедри інформатики і кібернетики Андрія Андрійовича Сендера!
 
26 травня 2021 р. в Мелітопольському державному педагогічному університеті імені Богдана Хмельницького відбувся захист дисертації аспіранта кафедри інформатики і кібернетики АНДРІЯ АНДРІЙОВИЧА СЕНДЕРА на здобуття наукового ступеня доктора філософії з галузі знань «Освіта/Педагогіка» за спеціальністю «Професійна освіта (за спеціалізаціями)».
 
Тема дисертації: «Організаційно-методичні засади інтенсифікації професійної підготовки майбутніх інженерів-програмістів з урахуванням когнітивних стилів».
 
Науковий керівник: Круглик Владислав Сергійович – доктор педагогічних наук, професор кафедри інформатики і кібернетики МДПУ імені Богдана Хмельницького.
 
Професорсько-викладацький і студентський колективи, докторанти, аспіранти щиро вітають Андрія Андрійовича та Владислава Сергійовича!
 
Бажаємо неймовірних сил, світлого розуму і блискучих ідей для подальшого саморозвитку і самореалізації, гарного настрою, великого щастя в житті та вірної удачі, ніколи не зупинятися на досягнутих успіхах і постійно боротися за свою мрію!