Заключна зустріч аспірантів Альони та Максима Рутковських у рамках проєкту «Молоді науковці МДПУ – новій українській школі»

12 травня 2021 року за участі аспірантів МДПУ спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки Альони та Максима Рутковських відбулася третя заключна в цьому навчальному році зустріч в рамках проєкту «Молоді науковці МДПУ – новій українській школі».
 
Цього разу Максим та Альона зустрілися з колективом Бердянського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад-дошкільний навчальний заклад» № 1 «Мрія» Бердянської міської ради Запорізької області. Аспіранти МДПУ презентували науково-практичний семінар «Гейміфікація та діджиталізація контенту уроку, як важливі інструменти 21 століття». Через карантинні норми зустріч відбулася у режимі онлайн на платформі Zoom.
 
Під час семінару учасники мали змогу ознайомитися із новітніми онлайн платформами, які допоможуть діджиталізувати контент уроку, як для оффлайн так і для онлайн навчання.
Знайомство з платформами проходило у трьох напрямах: візуальний супровід та оформлення, організація менеджменту класу та онлайн ігри, як елемент уроку.
 
По закінченні науково-практичної зустрічі, колективу школи було запропоновано долучити своїх вихованців до використання запропонованих платформ та організувати додаткову зустріч наших аспірантів та учнів з метою обговорення шляхів використання онлайн ресурсів у навчанні відповідно до сучасних вимог.
 
Вчителі школи розвинули компетентність щодо використання інформаційно-комунікаційних, цифрових та візуальних технологій в освітньому процесі. До заходу долучилося 28 викладачів.