Лекція- презентація Bogomila Georgieva, фахівця з клінічних досліджень університету м. Хейдельберг (Німеччина), на тему “Thalidomide – a nightmare from the past and a hope for the future”

23.03.2021 р. в межах міжнародної співпраці та з метою залучення аспірантів спеціальностей 091 Біологія до міжнародної академічної спільноти, проведення заходів з визнаними вченими та фахівцями-практиками відбулася лекція- презентація Bogomila Georgieva, фахівця з клінічних досліджень університету м. Хейдельберг (Німеччина), на тему “Thalidomide – a nightmare from the past and a hope for the future”, присвячена актуальним проблемам біологічних досліджень, зокрема клінічним дослідженням.
 
До заходу долучилися здобувачі ІІІ освітньо-наукового рівня та науково-педагогічні працівники кафедр хіміко-біологічного факультету, науковці та молоді дослідники наукових структур університету.
 
Лекція викликала жвавий інтерес та активне обговорення, адже, тема протидії пандемії, дотримання міжнародних протоколів та пошуки нових сфер використання вже відомих препаратів у наш час актуальна, як ніколи.

Leave a Reply