Захист дисертації Шлєіної Людмили Іванівни на здобуття наукового ступеня доктора філософії

25 березня 2021 року в Мелітопольському державному педагогічному університеті імені Богдана Хмельницького відбувся захист дисертації Шлєіної Людмили Іванівни на здобуття наукового ступеня доктора філософії в галузі знань 01 Освіта/Педагогіка за спеціальністю «011 Освітні, педагогічні науки».

Назва дисертаційної роботи: «Організаційно-педагогічні умови формування гендерної культури студентів аграрних закладів вищої освіти».

Голова ради:

Осадча Катерина Петрівна, доктор педагогічних наук, доцент, кафедри інформатики і кібернетики Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького.

Рецензенти: 

Москальова Людмила Юріївна, доктор педагогічних наук, професор, проректор з наукової роботи Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького.

Аверіна Катерина Сергіївна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри дошкільної освіти і соціальної роботи Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького.

Опоненти:

Потапчук Тетяна Володимирівна, доктор педагогічних наук, професор, кафедри теорії та методики дошкільної і спеціальної освіти ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника».

Кирилюк Ганна Василівна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної роботи і менеджменту соціокультурної діяльності Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка.

Відділ аспірантури та докторантури від щирого серця вітає з успішним захистом дисертації. Бажаємо ніколи не зупинятися на досягнутих успіхах і постійно боротися за свою мрію, неймовірних сил, світлого розуму і блискучих ідей для подальшого саморозвитку та самореалізації.

Leave a Reply